ZORG

De zorg sector kan niet zonder een gezond gebouw

In de zorg sector staan patiënten en cliënten centraal. De mensen die zich in ziekenhuizen en verzorgingshuizen bevinden, zijn kwetsbaar. Een goede lucht– en waterkwaliteit is hier letterlijk van levensbelang.

 

Eén van de bacteriën die in het water kan voorkomen en veel schade aanricht, is de legionella bacterie. Zorginstellingen zijn prioritaire instellingen, waardoor zij moeten voldoen aan een strenge wet- en regelgeving rondom legionellapreventie.

 

Door de risico’s in kaart te brengen, te testen en te monitoren helpen wij bacteriologische infecties via lucht of water voorkomen. De periodieke inspecties en het beheer handelen wij volledig digitaal af.

 

Dankzij onze kennis en jarenlange ervaring zijn wij een gewaardeerd partner van academische en top klinische ziekenhuizen. We kennen de dynamiek. We geven uitvoering aan de al aanwezige kennis en werken waar mogelijk samen met interne diensten. Ook beschikken we over de juiste certificaten om ziekenhuizen en zorginstellingen te laten voldoen aan actuele wet- en regelgeving.

MATTHIJS
HUISMAN

Accountmanager

Voor al uw vragen over gezonde gebouwen binnen de overheid kunt u bij mij terecht.

VRAAG VRIJBLIJVEND
EEN OFFERTE AAN