WERKEN

BIJ CAG GROEP

WIE WERKT
BIJ CAG GROEP
ZET
ZICH IN OM
GEBOUWEN
GEZONDER TE
MAKEN

Werken bij CAG Groep houdt in: mensen gelukkiger en vitaler maken. Dat is namelijk het effect dat gezonde gebouwen hebben op mensen. We doen dit aan de hand van onze expertise op de gebieden waterkwaliteit (legionellapreventie), luchtkwaliteit, binnenklimaat, energieverbruik en veiligheid. Wij werken met vakkundige, marktgerichte teams, die bestaan uit ruim 60 goed opgeleide professionals. Onze medewerkers zijn gedreven en staan opgewekt in het leven.

Ook een steentje bijdragen aan het gezonder maken van gebouwen? Solliciteer op één van de onderstaande vacatures of stuur een open sollicitatie naar: sollicitatie@cag.nl

Logo CAG Academy

Wij geloven in de ontwikkeling van onze mensen. Binnen een functie maar ook binnen de organisatie. Door gebruik te maken van de kennis en kunde van mensen komen ze beter tot hun recht en kunnen ze écht van toegevoegde waarde zijn.

Daarom hebben wij de CAG Academy ontwikkeld. Een platform om je verder te kunnen ontwikkelen en je kennis te kunnen delen met collega’s. Dit kan bijvoorbeeld door interne kennissessies, verzorgd door collega’s of door externe certificeringstrajecten.

Gezonde gebouwen, vitale werknemers. Daar geloven wij in.

KOM JIJ
WERKEN
BIJ CAG GROEP?

ONZE
VACATURES

“Wij geven een volledig inzicht en het beste advies voor een gezonde woon- en werkomgeving.”