Indien er een legionella besmetting in uw leidingwaterinstallatie wordt geconstateerd, kan microfiltratie met ‘point of use’ filterproducten dé uitkomst zijn. De dagelijkse gang van zaken kan ondanks de legionella besmetting veilig worden voortgezet. CAG is dealer van de filterproducten van het Deense merk Tandrup. De T-Safe® productlijn is ontworpen om u in veilig water te voorzien. De filterproducten van T-Safe® zijn duurzaam en hebben een lange levensduur en lage verbruikskosten. Wij kunnen u over de mogelijkheden adviseren en de T-Safe® producten leveren. De volgende producten zijn beschikbaar:

Legionellaveilige douchekoppen

Met de legionellaveilige douchekoppen van Tandrup kan er in uw gebouw weer met een gerust hart worden gedoucht. De legionellaveilige douchekop uit de T-Safe® productlijn is zo ontworpen dat bacteriën zoals legionella worden uitgefilterd zonder dat dit ten koste gaat van het gebruikscomfort. De productlijn bestaat uit een handdouche, wanddouche en douchepaneel.

Legionellaveilige knijpdouches

Voor (spoel)keukens, waar mogelijk een legionellabesmetting is geconstateerd, heeft Tandrup een legionellaveilige knijpdouche ontwikkeld en toegevoegd aan de T-Safe® productlijn. Hierdoor hoeft de keuken niet af te worden gesloten. De membraan technologie houdt alle schadelijke bacteriën tegen.

Filterproducten voor medisch gebruik

De filterproducten voor medisch gebruik (T-Safe® Medical) zijn ontwikkeld voor plekken, zoals in ziekenhuizen, waar de mensen kwetsbaar zijn en beschermd moeten worden tegen schadelijke bacteriën. Op deze plekken is het ook van groot belang dat het personeel over bacterievrij water beschikt. De T-Safe® Medical productlijn bestaat uit een handdouche, kraanfilter en steriele filters.