Veiligheid

Direct advies

Spoed? Bel 088-8001500

Veiligheid

Bewoners gaan ervanuit dat zij veilig zijn in uw woningen. Om de veiligheid te borgen, gelden duidelijke normen en richtlijnen voor de aanleg, het beheer en het onderhoud van (technische) installaties. Gegarandeerd veilig wonen? CAG Groep keurt en inspecteert uw woningen volgens de geldende BRL- en NEN-normen. Objectief en onafhankelijk. Snel en vakkundig.

Waar kunnen we u mee helpen?

Woningkeuring

Veiligheidskeuring woningcorporaties

Speciaal voor woningcorporaties hebben wij een veiligheidskeuring ontwikkeld die voldoet aan de BRL-14015. In de basis worden gas, water en elektra gecontroleerd. De keuring kan eenvoudig uitgebreid worden met inspecties van andere aandachtspunten, zoals brandveiligheid en asbest. Al jaren ondersteunt CAG woningcorporaties met inspecties op maat. Het keuringsproduct is een waardevol instrument om aan te tonen dat uw woningen een veilig, gezond thuis zijn voor uw bewoners.

Duurzaam
woningportfolio

Gaat u voor een duurzaam woningportfolio? Laat CAG Groep uw bewoonde woningen periodiek keuren. Hierdoor worden mutaties een stuk goedkoper. Door slim aan te sluiten bij andere onderhoudspartijen en al geplande werkzaamheden, kunnen we zoveel mogelijk bundelen in één bezoek. Naast gas, water en elektra kunnen onze vakmensen aanvullende inspecties doen. Denk aan rookgasmetingen, schimmeldetectie, inspectie van schilderwerk en zonnepanelen. Uw woningen zijn perfect onderhouden en voorbereid op de toekomst. Energie-index? Dat geven we ook af.

Heeft u zorgen over de veiligheid van uw woningen of wilt u advies voor een maximaal duurzaam woningportfolio?
Vraag nu een offerte aan en ontvang snel advies op maat!

“Steeds vernieuwen en innoveren zit in ons DNA. Continu denken wij na over hoe we bestaande en nieuwe opdrachtgevers kunnen helpen om door te ontwikkelen.”

SmartFlow inspectiemodule

Zorgeloos mutatieproces

Een fijn, veilig thuis voor bewoners. Een maximaal duurzaam woningportfolio voor onze opdrachtgevers. Vanuit deze visie hebben we samen met onze partner Casix de SmartFlow inspectiemodule ontwikkeld om het mutatieproces gesloten en optimaler te maken dan ooit. Van vooropname tot sleuteluitgifte, de module zorgt ervoor dat inspecties en keuringen zo efficiënt mogelijk gepland en uitgevoerd worden. Het bespaart u tijd en kosten. Administratieve lasten omlaag, leegstand omlaag.

Voordelen voor u

Snellere en slimmere mutaties

Een optimaal woningportfolio

Alles wat u nodig heeft op één plek

Gemakkelijk te integreren in uw systeem

Flexibel naar wens in te richten

Uw mutatieproces optimaler dan ooit tevoren?
Vraag nu een offerte aan en wij nemen snel contact met u op.

Inspectie technische installaties

Elektrotechnische keuringen

Voor grotere gebouwen inspecteert CAG Groep de vaste laagspanning installatie conform de NEN-3140. Dit doen we zowel via visuele inspectie als via metingen en beproevingen. Het doel van de keuring is om gebreken te ontdekken die veilig wonen of werken kunnen belemmeren. Met het inspectierapport van een goedgekeurde elektrische installatie kunt u aantonen dat u voldoet aan de regels zoals beschreven in de Arbowet.

“Gegarandeerd veilig wonen en werken? Laat uw installaties regelmatig inspecteren op gebreken, zodat u onveilige situaties kunt voorkomen.”

Weten hoe het zit met de veiligheid van uw elektrische installaties?
Vraag nu een offerte aan en ontvang een helder plan van aanpak waarmee u verder kan.

Gegarandeerd veilig wonen en werken?

Neem nu contact met ons op.

K

Contact

Sparren over hoe we samen kunnen werken aan een gezond gebouw? Vul uw gegevens in, wij nemen contact met u op.

Direct advies nodig? Bel 088-8001500

Sparren over hoe we samen kunnen werken aan een gezond gebouw? Vul uw gegevens in, wij nemen contact met u op.

Direct advies nodig?
Bel 088-8001500

Nieuw veld