SCHIET

MEET & WEET

Vraag de gratis SLIM.gadget aan

Draadloos,
op afstand
de (water)
temperatuur meten.
Eenvoudig
én betaalbaar.

In één oogopslag inzicht in de (water) temperatuur in uw gebouw? Of in de temperatuur van uw koffie, de airconditioning of koelkast? Met onze SLIM.gadget hoeft u alleen maar te mikken, te schieten en het resultaat af te lezen.

Vul nu het formulier in en wij nemen binnenkort contact op om een afspraak met u in te plannen én de SLIM.gadget langs te brengen.

JA, doe mij een SLIM.gadget!


* Zolang de voorraad strekt

Onze SLIM.gadget laat zien hoe simpel het opnemen van de temperatuur kan zijn. Zo simpel is namelijk het opnemen én het monitoren van de watertemperatuur met de multi-sensoren van SLIM.sensoring. Wij komen dit gemak graag bij u demonstreren en nemen onze gratis SLIM.gadget voor u mee.

Hoe gezond is
uw gebouw?

Weet wat er speelt in uw gebouw met SLIM.sensoring. Dé eenvoudige en betaalbare IoT oplossing om gegevens over een gebouw te meten en verzamelen. Omgevingstemperatuur, luchtkwaliteit, watertemperatuur, waterdebiet, lichtsterkte, CO2-niveau zijn slechts een aantal voorbeelden van factoren die met SLIM.sensoring zichtbaar worden. De applicatie werkt draadloos, zonder WIFI of SIM-kaart.

SLIM.sensoring in gebouw