Projectcoördinator Operations

Projectcoördinator Operations

Reeuwijk

Hou je van plannen, coördineren, analyseren en ben je graag de spin in het web? Vind je het ook nog eens gaaf om je steentje bij te dragen aan onze Nederlandse Defensie? Lees dan snel verder!

Wie is CAG?

Wij zijn CAG, expert op het gebied van duurzame, veilige en gezonde werk- en leefomgeving. Voor een van onze grootste opdrachtgevers, de Nederlandse Land- en Luchtmacht en Marine, zijn we verantwoordelijk voor de veiligheid van alles wat met water te maken heeft. Ooit eens stilgestaan bij hoeveel water er nodig is om een vliegbasis te laten draaien? Wij onderhouden 14 soorten installaties met in totaal 26 verschillende keuringscycli die allemaal op tijd en volgens wettelijke normen uitgevoerd moeten worden. Denk hierbij aan bemonstering van drinkwater, onderhoud van zwembaden, inspecteren van brandkranen, tandartsstoelen, werkelijk alles waar water aan te pas komt hebben we in beheer. Dit doen we niet alleen, naast onze eigen mensen hebben we zo’n 10 onderaannemers van verschillende omvang, elk met hun eigen specialisme, voor ons aan het werk. Dit allemaal op kazerneterreinen, vliegbases en in marinehavens door het hele land.

Onze belofte

Klinkt complex? Dat is het ook. Wij garanderen dat alles volgens schema en volgens de hoogste kwaliteitsnormen verloopt Daarom maken we met onze opdrachtgever een jaarplanning en committeren we ons aan strakke KPI’s en SLA’s. 95% goed is voor ons niet goed genoeg en kan zelfs tot hoge boetes leiden. Aan jou de verantwoordelijkheid om samen met ons te zorgen dat we aan de hoge eisen blijven voldoen.

Jouw bijdrage

Hoe doe je dit dan? Door te zorgen dat het hele traject, van aanmelden van de werkzaamheden tot uitvoering, oplevering en verslaglegging geborgd is. Op basis van de jaarplanning stem je met onze opdrachtgever een detailplanning af, wekelijks zorg je dat vooraf bekend is wie waar wanneer te verwachten is en je schakelt snel bij verstoring of uitval. Tijdens de werkzaamheden ben je aanspreekpunt voor calamiteiten en achteraf zorg je dat de registratie sluitend is. Je draait maandelijks de voortgangsrapportage uit, analyseert deze en stuurt bij waar nodig.

Onze ambities

Natuurlijk hebben we hogere ambities dan alleen maar voldoen aan de norm. We horen dan ook graag van jou hoe we efficiënter kunnen werken, hoe we nog beter kunnen automatiseren (bijvoorbeeld door onze eigen app verder te ontwikkelen), hoe we de kwaliteit kunnen verhogen, etc. Daarnaast ben je ook onze ogen en oren naar onze eigen inspecteurs en onderaannemers. Jij bent hun aanspreekpunt en weet als geen andere wat er speelt en waar winst te behalen valt.

Nog meer?

Nog niet afgehaakt? Mooi, we hebben namelijk ook een flink scala aan projecten lopen. Daarnaast hebben we regelmatig overleg met onze opdrachtgever waar jij ook aan deelneemt. Ook zul je zelf van tijd tot tijd op pad zijn om op de Defensieterreinen onze inspecteurs op te zoeken.

Kortom, geen moment is saai, je hoeft je nooit te vervelen bij ons. Het is dan ook nodig om van tijd tot tijd met elkaar stoom af te blazen. We hebben 1 à 2 keer per jaar een bedrijfsevenement waar we flink uitpakken. Tussendoor zijn er geregeld bijeenkomsten met onze inspecteurs en we sluiten de week altijd af met een gezellige borrel. Kun je naast dit alles nog steeds lastig stil zitten? Dan is er ook nog de mogelijkheid om te tafeltennissen of rond de schitterende Reeuwijkse Plassen te wandelen.

Maar wellicht het belangrijkste; we werken met elkaar en voor elkaar. Je wordt onderdeel van een jong en dynamisch bedrijf waarin naast voldoening uit zinvol werk veel ruimte bestaat voor plezier en eigen initiatief.

Waarom dit iets voor jou is

 • Je hebt aantoonbaar HBO+ werk- en denkniveau met minimaal 3 jaar werkervaring
 • Je bent communicatief sterk, je kunt schakelen op verschillende niveaus bij onze opdrachtgever, onderaannemers en collega’s
 • Je bent sterk met het Microsoft Office pakket, met name met Excel
 • Je houdt overzicht door jouw helikopterview, maar bent tegelijk nauwkeurig in je werk
 • Je houdt het hoofd koel in een hectische en dynamische werkomgeving
 • Je houdt van uitdaging en denkt in oplossingen

Wij zijn natuurlijk ontzettend blij met jou als nieuwe collega!

Naast een uitdagende functie op unieke locaties bieden wij jou daarom een marktconform salaris en hebben we goede secundaire voorwaarden:

 • 26 vakantiedagen en daar bovenop 3 bonus malusdagen
 • Een goede pensioenregeling
 • Telefoon en laptop
 • Mogelijkheid tot deelname aan bedrijfsfitness in je eigen regio
 • Mogelijkheid tot verdere opleiding en training binnen onze eigen CAG Academy

Als je bij ons komt werken, dan kom je terecht in een professioneel team dat voor resultaten gaat. De sfeer is informeel en de lijnen zijn kort.

Aantal uur

Full-time

Branche

Legionellapreventie

Locatie

Reeuwijk

Salaris

€2.750 – €3.500

Datum

Zo snel mogelijk

Kennismaken?

Kun je niet wachten om bij ons te beginnen? Laat je gegevens achter, voeg je cv en motivatiebrief toe en druk op de knop! We kijken er naar uit om kennis met je te maken!

Heb je nog een vraag? Bel 088 8001500 en vraag naar onze recruiter Judith.

Upload hier je CV