OVER
CAG

CAG
HISTORIE

In de jaren ‘90 waren er problemen met ongezonde lucht in gebouwen. CAG heeft destijds een aanpak ontwikkeld om deze problemen op te lossen. Inmiddels is CAG marktleider op het gebied van advies voor gezonde gebouwen.

DE MENSEN
VAN CAG

Onze medewerkers zijn gedreven en staan opgewekt in het leven. Wij werken met vakkundige, marktgerichte teams, die bestaan uit ruim 60 goed opgeleide professionals.

ANDRÉ
ELAND

André is Directeur Business Development. Met zijn technische achtergrond, kennis van nieuwe technieken en innovatieve ideeën speelt hij in op de behoefte van de markt waar CAG zich in bevindt. Hij is voortdurend op zoek naar kansen en mogelijkheden om de opdrachtgevers van CAG nog beter van dienst te zijn.

 

Waarom CAG?
“Nog nooit van mijn leven heb ik in zo’n leuk bedrijf gewerkt. Ik ben echt super blij met mijn collega’s. En het mooiste van alles: ons werk draagt bij aan een gezonde woon- en werkomgeving. Dat is toch geweldig!”

ROBBERT
BOSET

Een ondernemer in hart en nieren. Als student economie aan de Erasmus Universiteit startte hij in het tweede jaar van zijn studie zijn eigen onderneming. Met zijn achtergrond in economie en organisatiekunde richt Robbert zich nu als Directeur binnen CAG op het succesvol neerzetten van de interne organisatie. Robbert is in staat om het beste uit mensen en teams te halen en zo de groei van CAG te stimuleren.

 

Waarom CAG?

“Er ligt een glansrijke toekomst in deze niche markt. We zijn jong, verfrissend, enthousiast en energiek. En we leveren een concrete bijdrage aan een schonere wereld. Een gouden combinatie wat mij betreft.”

ONZE
CERTIFI
CERINGEN

“Wij geven een volledig inzicht en het beste advies voor een gezonde woon- en werkomgeving.”