GEZOND
GEBOUW

Wat is een gezond gebouw?

In een gezond gebouw voelen mensen zich goed. Door onze jarenlange ervaring in gebouwen weten we dat luchtkwaliteit, waterkwaliteit, klimaat, energieverbruik en veiligheid van een gebouw grotendeels bepalen of iemand zich fijn voelt. Kortom, dit zijn de 5 eigenschappen van een gezond gebouw.

Gezond gebouw in logo

5 EIGEN
SCHAPPEN
VAN EEN
GEZOND
GEBOUW

Investeren in een gebouw loont

Van ieder gebouw is een gezond gebouw te maken, want met een paar kleine aanpassingen kan het welzijn flink worden vergroot. Of het nu gaat om nieuwbouw of anderzijds misschien wel om bestaande panden. Ook zijn de investeringen voor een gezond gebouw snel terugverdiend, want wie zich goed voelt, presteert natuurlijk beter.

Samen maken we gebouwen gezonder ‘van groen naar blauw’

De aandacht voor gebouwen verschuift meer en meer van techniek naar de mens. Aangezien tot voor kort vooral werd gekeken naar energiezuinigheid (groen). Uiteraard is dit nog steeds een belangrijk onderwerp en gebouw eigenaren zijn verplicht om te voldoen aan de doelstellingen uit de Energy Performance Building Directive (EPBD). Een energiezuinig gebouw zegt daarentegen niets over hoe gebruikers en bewoners het gebouw en het binnenmilieu ervaren. De verschuiving in aandacht van techniek naar mens wordt ook wel “van groen naar blauw” genoemd.

Benieuwd naar uw mogelijkheden?

Wij nodigen u van harte uit om eens kennis te maken.

  Van duurzame
  gebouwen naar
  gezonde gebouwen

  De aanpak
  van CAG Groep
  voor een
  gezond gebouw

  De aanpak van CAG Groep bestaat uit een doelgerichte samenwerking in de vorm van een partnership en bepalen we samen de verbeterpunten die de meeste impact hebben op onder andere het welzijn van de gebruikers. Vervolgens stemmen we de advies- en inspectiewerkzaamheden daar op af. Bovendien zijn alle onderzoeken, keuringen en inspecties die we uitvoeren volgens de wet- en regelgeving. Het resultaat is vervolgens een volledig inzicht, het beste advies en een plan van aanpak met passende diensten voor een gezonde woon- en werkomgeving en uiteraard tevreden mensen.

   

  Onze certificeringen:

  BRL 6010, ISO 17025, VCA, ISO 9001

  “Wij geven een volledig inzicht maar ook het beste advies voor een gezonde woon- en werkomgeving.”