Duurzaamheid

Direct advies

Spoed? Bel 088-8001500

Energieverbruik

Het energieverbruik van gebouwen staat al jaren hoog op de agenda. Naast directe kostenbesparing draagt een energiezuinige woon- of werkomgeving bij aan het behalen van klimaatdoelstellingen, en aan een beter imago. Welk energielabel heeft u? CAG Groep ondersteunt u: van energie-indexering tot advies op maat om uw energieprestatie te verbeteren.

Energie-index

Energielabel gebouwen

Volgens wet- en regelgeving bent u als gebouweigenaar verplicht aan te tonen hoe energiezuinig uw gebouw is. Onze gecertificeerde energieadviseurs helpen u bij het opstellen en leveren van een energielabel volgens gestandaardiseerde methode. Onafhankelijk en objectief. Voor zowel (utiliteits)gebouwen (EP-U) als woningen (EP-W).

Energielabel woningen

Bent u eigenaar van een woning? Sinds 1 januari zijn particulieren verplicht om een energie-index te hebben. Kon u dat vroeger nog online zelf regelen; tegenwoordig moet u een adviseur vragen om bij u thuis een opname te doen. Het energielabel geeft u inzicht in de energieprestatie van uw woning en verbetermogelijkheden voor isolatie en installaties. Zo kunt u uw woning verder verduurzamen. Wilt u energiekosten besparen en meer wooncomfort? CAG Groep staat voor u klaar.

Energie-index nodig of vragen over het energieverbruik in uw gebouw?
Vraag nu een offerte aan en ontvang snel advies op maat!

“Wij vertellen u concreet welke aanpassingen u kunt doen om op de gewenste energie-index uit te komen. Onrealistisch advies? Doen we niet aan.”

Advies om te verbeteren

Maatwerkadvies

Inzicht in de energieprestatie van uw gebouw is belangrijk, advies om te verbeteren net zo. Hoe kunt u energie besparen? Ons advies is maatwerk. We vertellen u concreet welke aanpassingen gedaan kunnen worden om op de gewenste energie-index uit te komen. Met praktijkachtergrond weten onze adviseurs welke aanpassingen haalbaar zijn in uw gebouw. Zo voorkomen we onrealistische adviezen.

Uw partner in energie

Bespaar kosten en voldoe aan de wettelijke verplichting

Ga voor een maximaal duurzaam gebouw

Wij zijn uw realistisch adviseur met 25+ jaar ervaring

Energielabel voor particulieren? Doen we ook!

Wilt u weten hoe u energie kunt besparen?
Met concrete stappen helpen we u verduurzamen.

Het beste energieadvies?

Neem nu contact met ons op.

K

Contact

Sparren over hoe we samen kunnen werken aan een gezond gebouw? Vul uw gegevens in, wij nemen contact met u op.

Direct advies nodig? Bel 088-8001500

Sparren over hoe we samen kunnen werken aan een gezond gebouw? Vul uw gegevens in, wij nemen contact met u op.

Direct advies nodig?
Bel 088-8001500

Nieuw veld