SLIM.
SENSORING

SLIM
SENSORING:
Wat gebeurt
er in uw
gebouw?

Smart Logic Inspection Monitoring.

 

Met SLIM sensoring is het meten en verzamelen van gegevens over een gebouw heel eenvoudig én betaalbaar. Omgevingstemperatuur, luchtkwaliteit, watertemperatuur, lichtsterkte, CO2-niveau: is het meetbaar, dan maken wij dat zichtbaar. Draadloos, zonder WIFI of SIM-kaart.

“Bespaar tijd en kosten met SLIM.sensoring.”

 • Meetgegevens zijn accurater en
  betrouwbaarder dan bij handmatige metingen:
  De sensoren meten continu

 

 • Efficiënter werken:
  Het beheer kan beter worden afgestemd

 

 • Overzichtelijke meetgegevens in trendgrafieken

 

 • Digitaal systeem:
  Geen handmatige lijsten meer

Hoe werkt het?

sensor icoon
TECHNIEK

SLIM sensoring maakt gebruik van transmitters die signalen verwerken van alle type sensoren. De transmitter heeft geen externe voeding nodig. SLIM sensoring werkt aan de hand van de nieuwste communicatieprotocollen.

zendmast
BEREIK

De transmitters van SLIM sensoring hebben een groot bereik. In een open veld halen ze een afstand van wel meer dan 5 km. Voor gebouwen hebben we een speciale oplossing voor obstakels zoals muren, zodat SLIM sensoring op elke plek in het gebouw kan worden gebruikt.

webportal icoon
WEBPORTAL

De meetgegevens van de sensoren zijn overzichtelijk weergegeven in onze webportal. Met (trend)grafieken krijgt u makkelijk inzicht in allerlei factoren die van invloed zijn op het gebouw en de mensen. Automatisch ontvangt u een bericht per e-mail, SMS of app bij een overschrijding.