COMMERCIEEL

VASTGOED

Het rendement van gezonde gebouwen
voor commercieel
vastgoed

De mens wordt een steeds belangrijkere maatstaf voor de waarde van commercieel vastgoed. Nu duurzaam bouwen de norm is geworden, verschuift de aandacht naar de leefbaarheid. Mensen presteren pas optimaal als de temperatuur goed is, de verlichting aangenaam, de water- en luchtkwaliteit in orde, het geluidsoverlast minimaal en er genoeg mogelijkheden zijn om te bewegen en gezond te eten.

 

Studies laten zien dat een energiezuinig gebouw met een gezond binnenklimaat tot 8% in waarde kan stijgen. Een gezond gebouw levert dus rendement op voor vastgoedeigenaren. Door gebouwen te certificeren volgens Breeam of WELL Building wordt bovendien het imago positief veranderd.

 

Wij hebben verstand van commercieel vastgoed en helpen eigenaren het beste uit hun investering te halen. Samen met de gebouwbeheerder werken wij aan het verlagen van de Total Cost of Ownership. Wij maken inventarisaties, verzorgen rapportages in het Nederlands, Duits of Engels en zijn veelal verantwoordelijk voor inspectie, bemonstering en beheer.

MATTHIJS 
HUISMAN

Accountmanager

Voor al uw vragen over gezonde gebouwen in commercieel vastgoed kunt u bij mij terecht.

VRAAG VRIJBLIJVEND
EEN OFFERTE AAN