CAG wordt SOCOTEC

Lees meer

Dienstverlening CAG blijft ongewijzigd

Ons team van adviseurs blijft u voorzien van expertise en ervaring, zoals u van ons gewend bent. In de komende periode informeren wij u via (Social) media en nieuwsupdates over het dienstenpakket van SOCOTEC en de voortgang van het rebrandingsproces. Hierbij willen we benadrukken dat alle bedrijfsactiviteiten inclusief contractuele verplichting ongewijzigd blijven. Hetzelfde geldt voor onze telefoonnummers en kantoorlocaties.

Internationaal bedrijf met breed dienstenpakket

SOCOTEC is Europees leider in testen, inspectie en certificering in een groot aantal sectoren. SOTOTEC is in 1953 ontstaan uit Bureau S├ęcuritas, de eerste bouwinspectie-organisatie in Frankrijk. Vandaag de dag is SOCOTEC actief in 25 landen en 5 continenten, en levert hooggespecialiseerde professionele diensten aan haar klanten, met dezelfde hoge kwaliteitsnormen over de hele wereld.
Hieronder hebben we schematisch weergegeven welke bedrijven onderdeel uitmaken van SOCOTEC Nederland. Door de samenvoeging van verschillende organisaties onder de naam SOCOTEC blijven onze mogelijkheden groeien om u zo breed- en compleet mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Vragen?

Mocht u vragen of opmerkingen hebben naar aanleiding van deze nieuwsupdate, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen
K

Contact

Sparren over hoe we samen kunnen werken aan een gezond gebouw? Vul uw gegevens in, wij nemen contact met u op.

Direct advies nodig? Bel 088-8001500

Sparren over hoe we samen kunnen werken aan een gezond gebouw? Vul uw gegevens in, wij nemen contact met u op.

Direct advies nodig?
Bel 088-8001500

Nieuw veld