Wegens het succes tijdens de VSK krijgt u in februari 10% korting op SLIM.sensoring!

Bent u tijdens de VSK 2018 enthousiast geworden over onze SLIM.sensoring Clip On? Maak dan gebruik van deze unieke beursaanbieding en vul het formulier in voor meer informatie.

Draadloos, overal en altijd uw installaties monitoren

Met SLIM.sensoring is het meten en monitoren van installaties heel eenvoudig én betaalbaar. Watertemperatuur, omgevingstemperatuur, luchtkwaliteit, CO2-niveau: is het meetbaar, dan maken wij dat zichtbaar. Draadloos, zonder WIFI of SIM-kaart.

 

Kom naar onze stand voor een SLIM.sensoring demo en ontvang een gratis Thermopeanut.

 

Met de thermopeanut krijgt u een impressie van de mogelijkheden met SLIM.sensoring. Leg de sensor op uw bureau, in de koelkast of draag hem met de handige cliphouder mee. Op uw smartphone controleert u de temperatuur. Ook is het mogelijk om een alert in te stellen voor als het te warm of koud is.

“Bespaar tijd en kosten met SLIM.sensoring.”

 • Meetgegevens zijn accurater en
  betrouwbaarder dan bij handmatige metingen:
  De sensoren meten continu

 

 • Efficiënter werken:
  Het beheer kan beter worden afgestemd

 

 • Overzichtelijke meetgegevens in trendgrafieken

 

 • Digitaal systeem:
  Geen handmatige lijsten meer

 

 • Koppeling met het online CAG Legionella Dossier

Hoe werkt het?

sensor icoon
TECHNIEK

SLIM.sensoring maakt gebruik van transmitters die signalen verwerken van alle type sensoren. De transmitter heeft geen externe voeding nodig. SLIM.sensoring werkt aan de hand van de nieuwste communicatieprotocollen.

zendmast
BEREIK

De transmitters van SLIM.sensoring hebben een groot bereik. In een open veld halen ze een afstand van wel meer dan 5 km. Voor gebouwen hebben we een speciale oplossing voor obstakels zoals muren, zodat SLIM.sensoring op elke plek in het gebouw kan worden gebruikt.

webportal icoon
WEBPORTAL

De meetgegevens van de sensoren zijn overzichtelijk weergegeven in onze webportal. Met (trend)grafieken krijgt u makkelijk inzicht in allerlei factoren die van invloed zijn op het gebouw en de mensen. Automatisch ontvangt u een bericht per e-mail, SMS of app bij een overschrijding.